Målselv IL's A-lag spiller i 6.divisjon avdeling 1, sesongen 2018. Trener er Sigve Rognmo og Anders Dahlberg Schei.

Laget har i år fått mange nye nye spillere i A-Lags stallen. De fleste er tilhørerende i område Målselv . Med mange lokale spillere vil dette medføre til økt interesse rundt laget både mht rekruttering av nye spillere og økt interesse blant våre støttespillere. Dette er Målselv IL Fotballgruppa særdeles godt fornøyd med.

Målselv IL har:

• Et godt lag som ønsker videre utvikling.
  • Gode treningsfasiliteter både vinterhalvåret og  vår/sommer/høst.
  • Et godt og inkluderende miljø.
  • Gode muligheter for videre trener- og lederutdanning.

Nytt 2018:

Målselv IL har avtale med Sport1 (Målselvsenteret) på idrettsutstyr. Avtalen gir Målselv IL og dets medlemmer minimum 20 % klubbrabatt på utstyr som : fotballsko, strømper, shorts, baller, leggbeskyttere, keeperhansker, enkelt og greit alt som kan relateres til fotball og mye annet idrettsutstyr.

Avtalen i sin helhet finner du her.

Sport1 leverer blant annet følgende varer:

Denne siden blir oppdatert så snart vi får inn ny bekledning.